ZATERDAG 29 OKTOBER 2022
AANVANG 20.00 UUR IN DORPSHUIS DE VANG

De Dorpsveiling van zaterdag 29 oktober 2022 begint weer wat naderbij te komen. Het zou weer fantastisch zijn als u een prachtige kavel kan bedenken en deze zou willen aanbieden voor onze veiling. 

Onze verenigingen kunnen alle financiële hulp goed gebruiken en daar wordt deze veiling natuurlijk voor georganiseerd. De verenigingen willen de komende opbrengst graag aan onderstaande gaan besteden. 

‘t Ploetertje Air-trampoline en investeringen tbv duurzaamheid/energiebesparing 
DessOpknappen accommodatie
Carnaval Onderhoud aan de pakken van de vereniging
OranjeverenigingSweaters voor de crew  
Kermiscomité Tbv de kindermiddag 
Vrienden van de SintOnderhoud van het baardstel en inkoop strooigoed
Grasland FestivalAantrekken “grotere namen” voor op het podium
HuttendorpNieuwe tent / opknappen evenementen kar
Podium 71Geluidsversterking acteurs

Voor meer details over de doelen van de Dorpsveiling kijk hier.

Vanaf 8 september 2022 zal de huis-aan-huis folder weer verspreid worden door het dorp. Tussen 17 en 30 september komen we langs de deur om het kavelbriefje op te halen. U kunt uw kavel natuurlijk ook aanmelden via email aan: DorpsveilingSijbelbroek@gmail.com (let op het emailadres is gewijzigd) Graag duidelijk vermelden: omschrijving kavel, uw naam, adres en telefoonnummer.

Deze website is opgefrist en weer te bezoeken. Vanaf 1 september kunt u via de website ook weer een kavel doorgeven via het inschrijfformulier. In de aanloop naar de veiling zal op de website maar ook op onze facebookpagina “Dorpsveiling Sijbelbroek” en op Instagram “Dorpsveilingsijbelbroek” actueel nieuws worden geplaatst.

Als veiling comité kijken we uit naar uw inbreng en hopen we weer bijzondere, sportieve, lekkere, vrolijke, handige en mooie kavels te mogen gaan veilen.

Groeten van het veiling comité,

Claus Ursem, Sandra de Waart, Bas op den Kelder, Mireille Reus en Jeannette van Stralen.